Leo var superduktig! Grät knappt fast att ...

mms_img72868 (MMS)

Leo var superduktig! Grät knappt fast att dom tog 5 rör med blod och stack han i handen. Fick glass och fint plåster efteråt av snälla sjuksyrrorna. Alla på sös är verkligen jättegulliga, det märks att dom gillar sitt jobb och dom är ruskigt bra på det dom gör!


Tillbaka på sös med liten för fler prover....

mms_img68517 (MMS)

Tillbaka på sös med liten för fler prover... Liten har ev vätska i knäet så nu väntar blodprov för att utesluta sjukdomar. Mammahjärtat i mig vill bara ta min älskade bebis och dra, hatar när dom sticker nålar i min älskling, men rent logiskt vill jag såklart veta vad som händer... Suck...


Mår fortfarande skit, men hittills har jag...

mms_img72162 (MMS)

Mår fortfarande skit, men hittills har jag bara svimmat en gång iaf... Nu ska jag krypa ihop i soffan och äta bakelse och vänta på att må bättre!


Hatar det här!

Idag skulle jag egentligen jobbat... Gillar att jobba söndagar, bra betalt och tiden går fort eftersom det är massa folk ute och handlar... Men nä.

Vaknade och mådde skit. Hade drömt mardrömmar hela natten och var så snurrig i huvudet att jag kände mig dyngrak. Var heeelt slut trots att jag sovit säkert 9 timmar...

Jonny och Leo gick iaf ut till liljeholmen medan jag hoppade i duschen. Sen är det rätt svart, minns typ ingenting mer men vaknade iaf upp ute i hallen. Har alltså lyckats duscha, tvätta håret och sen gått upp ur badet där jag svimmade.

Mådde ju riktigt crap så kröp typ till sovrummet för att hämta mobilen och ringa jonny. Lyckades ringa, sen blev det svart igen. Vaknade på golvet, hade svimmat igen och slagit huvudet i vad jag tror vad sängkarmen (ont gjorde det iaf...)

Sen började jag spy som en gris också. Riktigt roligt. Eller inte.

Lyckades få tag på pappa också, men hann knappt säga hej innan jag var tvungen att gå och spy. Lyckades ringa jobbet, grät som en gris och kämpade mot snurrigheten. Minns knappt vad vi sa men vet att jag fick fram ett förlåt iaf.

Mådde sååååå jävla dåligt, satt i soffan och bara darrade, med skitskum känsla av att sväva mellan vaken och helt borta. suck.

Börjar bli riktigt trött på det här nu. Fine, det är inte farligt, men det är ju så obehagligt! Tycker lite synd om mig själv här, och har dåligt samvete för att jag inte kom iväg till jobbet... Hoppas att det var en lugn dag iaf så inte nån av mina stackars jobbarkompisar blev drabbade av att jag inte kom iväg.

Mår lite bättre nu iaf och har lyckats äta och dricka lite, men är fortfarande helt matt och darrig i kroppen. Tur man har världens underbaraste familj iaf som ställer upp när man mår skit, och världens finaste lilla Leo som klappade fint på sin mammas tårstrimmiga kind och sa "ajaj" när det var som värst.... Kärlek till dom...

Nu väntar sängen och en förhoppning om att morgondagen blir bättre. nattinatt!

Öppnade på ica imorse och beredde mig på e...

Öppnade på ica imorse och beredde mig på en seeeg lördagsmorgon, men nä, det har varit kaos från första stund! Hur tusan orkar folk gå upp och storhandla kl 8 en lördagsmorgon? Ajja, tiden går ju fortare för mig iaf när det finns att göra hela tiden men ändå, ibland förstår jag mig verkligen inte på folk :-P


Borde verkligen soova, för om 6 timmar ska...

Borde verkligen soova, för om 6 timmar ska jag upp och åka till jobbet... Men eftersom jonny är ute och jag hatar att sova ensam sitter jag och gör allt för att slippa sova, datanördar, mobilnördar, äter godis och filosoferar, vilket aldrig är bra att göra kl ett på natten... Nä det blir nog sängen ändå, fast med lampan tänd. Gonaatt


I år ska jag kolla på robinson, och gissa ...

mms_img15307 (MMS)

I år ska jag kolla på robinson, och gissa varför? Jo för att min kompis love är med! Så hejja på honom nu allihopa! :-)


Och jag saknar dig, mer än nån anar...

Försöker att fylla livet med så mycket jag bara kan, för att slippa tänka... För så fort jag tänker på dig, känns det som om en kall hand kramar om mitt hjärta, och som all luft runtomkring mig bara försvinner.

Snart har ett helt år gått. Folk säger att det brukar ta ett år, ett helt jäkla år med alla högtider, födelsedagar och årstider, för att förstå att någon faktiskt är borta.

Och jag tror att det stämmer. För smärtan blir inte bättre, ångesten lättar inte.

För jag vet nu att du är borta. Du kommer aldrig mer tillbaka.

Och jag saknar dig så mycket älskling... Kommer aldrig sluta sakna dig...


Och tvärsöver mitt hjärta står ditt namn - för alltid skrivet...


Leo har skött sig exemplariskt! Grät inte ...

mms_img10412 (MMS)

Leo har skött sig exemplariskt! Grät inte ens när dom stack han i fingret! Nu blev det snabblunch innan hemgång, jam!


Är på södersjukhuset med litet monster och...

mms_img10409 (MMS)

Är på södersjukhuset med litet monster och väntar på röntgen, stackars liten har haltat i 5 dagar nu, förmodligen bara höftsnuva, men likabra att kolla upp det ordentligt så vi vet. Monstret sköter sig iaf kanonbra, så mamma är stolt...


Hur kommer det sig att alla byggarbetare s...

Hur kommer det sig att alla byggarbetare ska börja jobba ungefär 2 timmar innan vi vanliga människor går upp?


Balkongbad!

mms_img73914 (MMS)

Balkongbad!


Strömavbrott här hemma, allt är stendött.....

Strömavbrott här hemma, allt är stendött... Hoppas att nån fixar det snart, så inte all mat i frys och kyl behöver slängas... Och porten går inte att öppna utifrån när det inte finns ström, så vågar inte gå nånstans heller... Spännande!


Precis gjort klart mina egna naglar, blev ...

mms_img18518 (MMS)

Precis gjort klart mina egna naglar, blev lila glitter och rosa 3d blommor den här ggn... Galet svårt att göra på sig själv men blev rätt nöjd ändå! Vad tycker ni?


Leo kollar youtube med sin favvo ska det g...

Leo kollar youtube med sin favvo ska det givetvis stå, dumma, sega mobil!


Leo kollar youtub med sin fav

mms_img73555 (MMS)

Leo kollar youtub med sin fav


Har precis varit på bio med älskade mams. ...

Har precis varit på bio med älskade mams. Såg på ''bridesmates'', helt ok men lite deppigare än jag trott att den skulle vara, och ett par scener var så vidriga att de hade passat bättre i en skräckfilm.... Men riktigt mys kväll iaf, och mys att få träffa bara mamma och prata lite skit också.... Nu väntar sängen, natti natti!


Riktiga hästtjejer kan köra släp själva! (...

mms_img26205 (MMS)

Riktiga hästtjejer kan köra släp själva! (men kan fortfarande bli lite svettiga när dom måste backa med skiten...)


Vart tog sommaren vägen? Jag har ju inte e...

Vart tog sommaren vägen? Jag har ju inte ens hunnit gå på grönan!


sett på forum

Datanördade lite såhär på kvällskvisten eftersom det var fotboll på tv, och då är inte sambon kontaktbar för fem före. Snubblade över en tråd på bukefalos där man gnällde om dagens i-landsproblem, och satan i gatan vad jag kände igen mig!

Måste bara dela med mig av vad en användare skrev att hon stör sig på, för det var så galet klockrent!

"Och sist men inte minst irriterar jag mig på klassikern att hamna i fel kassakö. Här om dagen hamnade jag bakom den kvinnliga antikviteten som var någonstans mellan 1000 år och döden. Hon var så gammal att den mänskliga formen på kroppen mer eller mindre hade upphört och huvudet hade glidit ner där bröstkorgen normalt ska sitta. Sen ska denna artefakt stå och gräva småmynt ur portmonnän från 1700-talet och det rasar mynt hit och dit medan hon gurglar fram något som en gång varit ord. No offence till henne men de hade kunnat öppna en kassa till i förebyggande syfte när de hörde knaket från höftproteserna närma sig."

Skrattade så till och med sambon reagerade och undrade vad jag läste för nått.. Nästa gång det kommer en seg kunde i kassan ska jag tänka på det här inlägget och skratta för mig själv. Tack bukefalos för att du räddade min kväll!

Även om du är borta, så finns du alltid nära...

Fortsätt gå, jag är alldeles bakom dig.
Vänd dig inte om, du kommer inte att se mig där.
Jag är med dig fast du inte ser mig.
Jag finns i dina tankar om dagen och i dina drömmar om natten.
Jag har det bra nu - så fortsätt gå
för jag är alldeles bakom dig ändå!


Stallfix gör en lugn i själen...

Var ute i stallet större delen av eftermiddagen och kvällen, målade, fixade och donade i 5 timmar och mådde bara såååå jäkla bra.

Älskar mitt lilla stall, trots att det inte ser mkt ut för världen. Enda stället på jorden där jag verkligen känner att jag kan vara jag, bara slappna av och vara mig själv.

Där kan jag tänka på mina minnen utan att bryta ihop, och där känns det alltid som om pilen är nära.

Finaste lilla skruttstall...

Leo fick bilklistermärken idag, och sen ro...

mms_img40650 (MMS)

Leo fick bilklistermärken idag, och sen roade vi oss med att klistra upp bilar på väggarna i leos rum. Lyckan är total!


Shit vad den här arbetsdagen gick fort! Sj...

Shit vad den här arbetsdagen gick fort! Sjukt mkt att göra och massa folk hela tiden, me like! Imorgon är det dags att vakna i verkligheten igen... Jonny ska tillbaka till jobbet och litet monster ska tillbaka till dagis. Känns lite trist, men ändå skönt :-)


Varför, varför, varför måste allt vara åt ...

Varför, varför, varför måste allt vara åt helvete för precis hela tiden? Så fort en grejj börjar ordna sig, så dyker nästa upp. Snart ger jag upp, kastar in handduken och går i ide... Hua.


Kaos på jobbet och hästjäveln har pajjat h...

Kaos på jobbet och hästjäveln har pajjat hagen. Myspys lördag. Eller inte...


Grattis Anna!

Idag fyller min finaste systeryster Annapanna år! Grattis tjejen!


Lagt ut en annons...

På blocket om naglar, hoppas att någon ringer och bokar tid, för den var inte billig att ladda upp, haha.

Och alla ni som vill fixa naglar, 400 kr fast pris, passa på nu innan jag har mitt diplom och höjer priset!


Tack gode gud för tv och dvd, helt plötsli...

mms_img56461 (MMS)

Tack gode gud för tv och dvd, helt plötsligt fick jag sova en heeeel timme till!


RSS 2.0