Veronica och supersöta valpen vera kom hit...

mms_img57545 (MMS)

Veronica och supersöta valpen vera kom hit idag, fixade veronicas naglar som börjar bli galet långa, och så fixade veronica mitt hår, så nu är vi galet snygga!


Äntligen dags att slippa boxvilan och gå u...

mms_img47096 (MMS)

Äntligen dags att slippa boxvilan och gå ut i sjukhage! Lycka!


Har precis varit på hööks och köpt hagmate...

mms_img24661 (MMS)

Har precis varit på hööks och köpt hagmaterial, och på toys med litet monster, nu väntar presentletning till finaste som fyller år nästa vecka


Mitt nya fina nagelbord!

mms_img44835 (MMS)

Mitt nya fina nagelbord!


Grattis lillebror!

Idag är det exakt 17 år sedan min lillebror föddes.... Grattis finaste Lillebror! 

Jag minns fortfarande kvällen då du föddes. Vi hade varit hos Micke och Liz ute i huddinge, jag tror vi grillade. Mamma hade en väst på sig, den var gul med disneyfigurer, jag tyckte den var supersnygg och var så avundsjuk på mamma som hade den. Men mamma hade lovat att spara den åt mig, så att jag kunde ha den sen när jag blev stor.

Vi hann knappt hem till oss i gröndal innan det var dags att åka tillbaka till Micke och Liz. Jag minns att jag var rädd, för mamma hade ont och jag kunde inget göra. Men mamma tröstade mig, log genom värkarna och försökte låtsas som om det regnade.

Jag tyckte att hela kvällen var jättespännande. Allt gick så fort, vi fick vara uppe länge, äta godis, och jag skulle ju få min lillasyster Mimmi dagen efter. Jag ville verkligen ha ett syskon!

Men istället för en Mimmi så kom det en liten Max. En liten miniatyr av morfar, knubbig, full av skratt och med bara lite fjun på huvudet. Min lillebror var den vackraste bebisen jag någonsin hade sett.

Sedan gick åren, och det är ingen underdrift att säga att vi haft våra meningsskiljaktigheter. Jag minns när vi var små, och mamma slet sitt hår i frustration och skrek att hon aldrig skulle lämna oss två ensamma, för då skulle vi ha ihjäl varandra.

Jag minns att jag lärde dig hur man öppnade dörrar genom att rycka och dra i handtaget, och hur jag sedan bönade och bad mamma om att jag skulle få ett lås på min dörr, eftersom du ALLTID störde.

Jag minns hur jag tvingade dig att leka med mig, du var överlycklig över att få vara med, men lite ledsen över att dina häftiga action man figurer alltid var tvugna att toffla för mina barbies.

Jag minns gången vi lekte i trädgården, du var liten och vi lekte kull.... Jag minns hur du trillade, slog huvudet i en sten och fick ett jack i pannan. Jag minns allt blod, och hur skyldig jag kände mig, hur jag grät i bilen när vi åkte till vårdcentralen.

Jag minns när du var sjuk, och jag låg i din säng och läste Harry Potter för dig.

Jag minns hur du alltid kollade på mig, med dina stora blå ögon, som om jag var bäst i hela världen.

Jag minns när du växte om mig, och jag insåg att oh crap, nu får jag tillbaka för alla dumheter senaste åren.

Alla gånger vi bråkat, alla gånger vi skrattat, alla gånger vi berättat hemligheter för varandra, alla minnen vi delar.

Du har alltid varit, och kommer alltid att vara, världens bästa lillebror. Jag älskar dig.


När klockan är 6 på morgonen och man sätte...

När klockan är 6 på morgonen och man sätter sig i bilen för att åka till stallet, då kan man ibland undra hur man egentligen är funtad, som började med hästar... Sedan kommer man ut till stallet och möts av en glad gnäggning, spetsade öron och pigga, svarta ögon, och då minns man varför. Min anledning? Hästar är lycka.


Naglar

Är i full gång med mitt nagelfix. Om någon är intresserad av att få fina sommarnaglar till ett billigt pris så bara skrik. Kostnaden är 400 kr. Jag finns i aspudden och jobbar med Light Elegance gele.
Så var semestern slut och det är dags att ...

Så var semestern slut och det är dags att börja jobba igen.. Suck.


Ska få låna den här lilla sötnosen och rid...

mms_img49106 (MMS)

Ska få låna den här lilla sötnosen och rida hela veckan. Ska bli så galet kul!


Dagen har spenderats ute i häggvik hos nat...

mms_img21078 (MMS)

Dagen har spenderats ute i häggvik hos natta, där vi har gjort naglar och fotat på löpande band! Grymt kul att träffa tjejorna igen och kul att göra lite naglar. Passade på att pussa lite på vovvarna också emellanåt, love it! Nu ska jag och leo hem till mamma och mysa lite innan det är stalldax igen!


Sitter ute i stallet och myser i solen, me...

Sitter ute i stallet och myser i solen, med hästarnas tugganden som enda sällskap.... Det här är livet!


Är i kristallparken med jonny, anna, leo o...

mms_img14600 (MMS)

Är i kristallparken med jonny, anna, leo och leos kusiner.mys!


Sitter nere på vietnamesen och äter middag...

mms_img17724 (MMS)

Sitter nere på vietnamesen och äter middag med mina killar, supermys i solen!


Är i fruktparken med mina fina killar, och...

mms_img22021 (MMS)

Är i fruktparken med mina fina killar, och som vanligt lyckades jag sänka medelåldern på föräldrarna i lekparken med ungefär 20 år, haha. Fattar inte varför man behöver klä sig som hej kom och hjälp bara för att man fått barn heller...samtliga andra föräldrar här i parken verkar nämligen inte ha kollat sig i spegeln senaste åren, och dom flesta skulle behöva gå ner en hel del... Haha kolla folk är kul!


Herregud vilken rörig dag! Alla hästar uto...

Herregud vilken rörig dag! Alla hästar utom min (som ju står fast i sin box) har haft sönder hagar och hittat på egna äventyr. Livet med häst är helt enkelt aldrig någonsin lugnt och avkopplande, men det är ju det här livet jag har valt att leva, så jag får väl helt enkelt skylla mig själv! Nu väntar iaf några inspelade avsnitt av criminal minds och massvis med glass,jam!


Trotsade boxvilan idag och lät wanco få li...

mms_img71801 (MMS)

Trotsade boxvilan idag och lät wanco få lite sol på ryggen och gräs i magen. Gick bara ett par meter från boxen men wanco blev helt lycklig, kände att han behövde det faktiskt... Min stackars lilla häst har tappat alla muskler och ser så liten och benig ut, tycker så synd om honom, men vet ju att det går framåt iaf....


Är galet dålig på att uppdatera men det är...

Är galet dålig på att uppdatera men det är helt enkelt för fint väder för att datanörda!


Matchar klänningen med naglarna, snyggt va...

mms_img12627 (MMS)

Matchar klänningen med naglarna, snyggt va? ;-)


Balkongmys och vin med finaste! Snart dags...

mms_img12624 (MMS)

Balkongmys och vin med finaste! Snart dags för utgång, woho!


RSS 2.0