Mysvovve i soffan! Frågan är ju hur bra ja...

mms_img74207 (MMS)

Mysvovve i soffan! Frågan är ju hur bra jag kommer sova inatt eftersom jag nu har 3 snarkgrisar hemma - sambon, sonen och hunden... Haha


Vill ni veta en rolig sak?Killen i ljus jacka gick jag i samma klass som i högstadiet, och han var faktiskt min första kärlek, haha. Vi var "tillsammans" 6 månader när vi var 12-13 år, dvs för 10 år sedan. Har inte mött killen sen nångång under clara åren, men har han på fb och var bara tvungen att kolla det här klippet!

Om man bortser från den något fjantiga videon så måste ni faktiskt hålla med om att dom sjunger riktigt bra, och att låten är helt ok!

Lycka är att åka blixten på toys!

mms_img39759 (MMS)

Lycka är att åka blixten på toys!


på g till g.mormor!

idag blir det fika ute hos älskade gammelmormor i farsta. Rätt häftigt ändå att vi är hela 5 generationer nu!

Gammelmormor är alltså min pappas mormor, och har betytt galet mycket för mig under hela min uppväxt. Hon hela 70 år när jag föddes, men under vartenda skollov kom hon upp till sthlm och passade mig och lillebror, så att vi kunde få vara hemma istället för på fritids när våra föräldrar var tvugna att jobba.

Gammelmormor har lekt kurragömma med mig i vår galet lilla tvåa i gröndal (hon gömde sig alltid bakom dörren till mitt rum, eller i garderoben, men jag var snäll och låtsades leta ändå), och hon har spelat super mario med lillebror.

Älskade, underbara gammelmormor, som aldrig någonsin glömde att köpa julklapp till pilen (morötter och knäckebröd) och som alltid, alltid, alltid har funnits där.

Ibland känns det så dumt, för vad jag ger jag tillbaka? En fika nångång ibland.

Faen, det suger att bli vuxen och aldrig ha tid för nått, inte ens för människorna du älskar allra mest i världen.


Måste bara skryta lite om att jag har värl...

Måste bara skryta lite om att jag har världens snällaste unge! Liten leo satt tålmodigt kvar i bilen och bläddrade i sin leksakskatalog medan mamma motionerade hästen och kvällsfodrade i stallet. Underbara barn vad jag älskar dig!


Leker med fingerfärgen med litet monster. ...

mms_img71808 (MMS)

Leker med fingerfärgen med litet monster. Galet kul men rätt kladdigt...


Sjuk som en gris men jag har iaf mysit säl...

mms_img60262 (MMS)

Sjuk som en gris men jag har iaf mysit sällskap i soffan av qarma...


Gooooodmorgon! Bilden föreställer stall be...

mms_img63303 (MMS)

Gooooodmorgon! Bilden föreställer stall berga vid 6tiden på morgonen. Gah vad jag längtar efter snö så det blir lite ljust och fint! Men nej, idag är det 8 plusgraderr ute och duggregn. Bah.


Kvällsfodring i mörkt stall med en goshäst...

Kvällsfodring i mörkt stall med en goshäst som gnäggade högt när jag kom och praktiskt taget satte sig i mitt knä och ville gosa, ibland är det bara såååå mys att vara hästägare!


Annas fina höstnaglar

mms_img11373 (MMS)

Annas fina höstnaglar


Varför?

Varför ska jag kolla på bilder när jag vet att jag bara blir ledsen?

Var tvungen att logga in på min bilddagbok... eller ja, det som var min och pilgrims bilddagbok. Det heter ju inte ens bilddagboken längre, utan sidan har bytt namn till daywievs. (galet löjligt namn om ni frågar mig...)

iaf, jag är så rädd att den ska försvinna om jag inte loggar in lite då och då, så med ett par veckors mellanrum loggar jag in. Ibland gör jag det, när det är mitt på dagen och jag är på bra humör. Sånna dagar kan jag titta på vissa bilder, skratta, spara vissa extra fina på datorn, minnas roliga minnen, skratta åt konstiga citat som jag och miriam skrev till varandra.

Andra dagar är jag på... ja. vi säger mindre bra humör, för det låter bättre än att säga som det är. iaf, dessa dagar kollar jag på bilderna, storbölar, minns hur sagan slutade. Minns att vår saga inte fick ett lyckligt slut, iaf inte för den som blev kvar här på jorden.

Idag är tyvärr en ledsen dag. En sån dag när jag ångrar mig till tusen.

En sån dag när jag önskar att livet skulle vara en saga, att prinsessan får sin prins och lever lycklig i alla sina dagar, med världens finaste unge och världens mest underbara och personliga ponny.

Men livet är inte en saga. Och istället för att vara glad för att jag faktiskt FICK leva i min egen personliga fairytale, så är jag bitter och ledsen, och gråter över att det är slut.


I remember you, with love.


Så var helgen över, killarna sover och jag...

Så var helgen över, killarna sover och jag sitter vaken och väntar på att bli trött... Imorgon börjar ny vecka, med nya tag och förhoppningsvis med en gladare malin. Läkarbesök väntar på torsdag em, hoppas på att vi kan gå vidare snart så att man kan börja behandla sjukdomen och inte bara symptomen... Antar ifs att det dröjer för köerna är långa, men hoppas kan man alltid göra!


Stallbesök är balsam för själen!

mms_img24614 (MMS)

Stallbesök är balsam för själen!


När man är hemma med sjukt barn får man ro...

mms_img43258 (MMS)

När man är hemma med sjukt barn får man roa sig kungligt med att åka tunnelbana fram och tillbaka. Finns inget roligare enligt liten leo! Synd att mamma tycker det är så trist bara...


Sitter och samlar mod inför att gå över vä...

Sitter och samlar mod inför att gå över vägen och in i sommarhagen för att lämna en blomma och tända ljus för min finaste pilgrim... Tiden må läka alla sår men fy faen det gör ju så jäkla ont fortfarande!


Mina fina killar!

mms_img50458 (MMS)

Mina fina killar!


halloweeeeeeen! Haha jaja jag vet att vi ä...

mms_img55520 (MMS)

halloweeeeeeen! Haha jaja jag vet att vi är en vecka sena men jag jobbade ju förra helgen! Nu kör vi!


Gick galet bra att rida idag! Är såååå nöj...

Gick galet bra att rida idag! Är såååå nöjd med min lilla häst trots att han är fjollig ibland så kämpar han på och när han väl går som han ska då jäääklar flyger matte på små moln!


Var på möte på dagis imorse eftersom deras...

mms_img27345 (MMS)

Var på möte på dagis imorse eftersom deras rutiner brister lite. Var galet upprörd innan men nu känns det lite bättre när vi pratat ut om allt. Nu ska jag hinna läsa några kapitel i min bok innan det är dags för nagelkunderna att dyka upp.


Äntligen diplomerad nagelterapeut!

mms_img32506 (MMS)

Äntligen diplomerad nagelterapeut!


RSS 2.0