Firar 4 år med finaste! Dricker glassdrink...

mms_img74034 (MMS)

Firar 4 år med finaste! Dricker glassdrinkar på vampire och njuter av livet. Yeah!


Grattis mitt monster!

Idag fyller världens finaste lilla busunge 2 år! Tänk att två år kan kännas som så kort tid, men ändå som för alltid... För det känns ju som om litet monster alltid har funnits här hos oss, och jag kan inte tänka mig livet, eller ens minnas ett liv, utan honom.

Världens finaste Leo, mammas busfrö och älskade lilla monster.


Forum nacka med finaste!

mms_img58051 (MMS)

Forum nacka med finaste!


Spetsiga naglar på mig själv... Blev sådär...

mms_img62271 (MMS)

Spetsiga naglar på mig själv... Blev sådär, gör nog om dom om ett par dagar...


Grattis på namnsdagen finaste matteus... H...

Grattis på namnsdagen finaste matteus... Hoppas du har det bra i din himmel. Skickar en puss till dig och tänker på dig. Matte saknar dig...


Det sägs att tiden läker alla sår... Men i...

Det sägs att tiden läker alla sår... Men ingen kan berätta hur lång tid det beräknas ta, och ingen, som inte upplevt det själv, kan berätta hur det känns under tiden det tar att läka det stora jävla hålet som finns i hjärtat efter att ha förlorat någon man älskar...


Trotsar spöregnet och ger oss ut på första...

mms_img13744 (MMS)

Trotsar spöregnet och ger oss ut på första ridturen på 4 1/2 månad!


Uteboxarna är nu rödmålade. Var lite tveks...

mms_img49999 (MMS)

Uteboxarna är nu rödmålade. Var lite tveksam men tycker det blev fint faktiskt :-)


jobb, jobb och mer jobb.

Har jobbat hela helgen, därav den dåliga uppdateringen...

Imorgon ska jag iaf ut till stallet och skritta min fina lilla häst för första gången på 4 och en halv månad... Undrar hur det kommer kännas?

Efter stallet väntar mer jobb - först nagelkund (woho!), sedan kvantum (inte woho!)

natti natt


ÄNTLIGEN!

Efter 4 månaders oro för liten Wanco, så är det äntligen över! Nu är han frisk, och vi får börja skritta igång igen!

Kommer att ta tid att få tillbaka alla muskler, men åååh, just nu känns det bara så himla bra!

Min fina lilla häst, snart galopperar vi över ängarna igen!


Är på kliniken nu... Håll alla tummar och ...

mms_img51230 (MMS)

Är på kliniken nu... Håll alla tummar och tår nu för att liten wanco är bra!


November är alldeles för långt borta!
Varför ska det vara såååå himla långt till november för? jag vill ju se filmen nuuuuuuu! Gah!

Super bort mina sorger hos anna ikväll... ...

mms_img24913 (MMS)

Super bort mina sorger hos anna ikväll... Så glad att jag har dig tjejen!


Ett år har gått... Ett helt år sedan jag k...

mms_img24909 (MMS)

Ett år har gått... Ett helt år sedan jag kramade din mjuka hals en sista gång, tog ett steg tillbaka och såg dig falla. Plockade en bukett maskrosor till dig, la ner på platsen där jag såg dig sista gången, lät tårarna falla och viskade ut i vinden hur mkt jag saknar dig... Nånstans känns det fortfarande som om du är kvar.. Och det känns ok. Inte bra, men ok. Vila i frid min älskade guldponny, min pilgris, mitt allt. Matte glömmer dig aldrig...


Minns den här dagen...

För ett år sedan åkte jag, mamma och leo ut till stallet ganska sent på kvällen. Min underbara medis hade varit ute hos pilen och sagt hej då. Mötte henne och hennes mamma på stallplan, men orkade inte prata. var rädd att uppfattas som otrevlig men var för ledsen för att orka bry mig.

Liten Pil stod i uteboxen, och gnäggade åt mig när jag kom. Pussade på han, grät floder i hans mjuka man, och tänkte febrilt på hur jag skulle kunna rädda honom. Hjärnan gjorde upp flyktplaner utan att jag ville det.

Kanske kunde jag ringa en fjärde veterinär och be om råd? Kanske skulle jag kunna rymma med Pilen? Eller kanske skulle ett mirakel ske under natten, och min vackra ponny skulle vara stark och frisk igen när jag kom nästa dag?

Men innerst inne visste jag ju. Att min lilla bebis bara var sådär pigg och glad för att han gick på maxdos med smärtstillande.... Jag visste ju att fången fram var allvarlig, att det inte gick att göra nått mer. Och jag visste ju att han, under de senaste månaderna av sjukdom, fått belastningsskador på bakbenen. Dessutom började hans stackars mage balla ur efter alla mediciner den senaste tiden...

Jag visste ju, men det gjorde så djävulusiskt ont i hjärtat.

Så jag grät. Jag satt ner i boxen och bröt ihop, och grät bara mer när en liten varm mule kom ner och puffade på mig, kollade om jag var okej.

Mamma fick kvällsfodra den kvällen. Hon grät också. Klappade liten pilen och bara grät. Ingenting behövde egentligen sägas, allt som hade behövts sägas, behövt frågas, hade vi sagt och frågat under veckan innan.

Tårarna tog inte slut, men kvällen gick till natt, och liten leo skulle inte behöva sova i bilen, så vi åkte hem. Jag stannade vid en affär på vägen, köpte äpplen och massvis med bananer, och morötter.

Gick hem och la mig, med tårarna rinnande längst kinderna, och när jag vaknade, så grät jag fortfarande.

För ett år sedan, ville jag att den här dagen aldrig skulle ta slut, för jag ville inte behöva säga hej då.

Ett helt jäkla år har gått.... Men det gör fortfarande så ont i hjärtat att jag bara vill bryta ihop, sätta mig ner i spånet, skrika ditt namn och gråta tills ögonen gör ont.

Men det är ingen idé. För det hände ju inget mirakel... Du försvann från mig, och det finns inget jag kan göra för att få dig tillbaka.

Bryter jag ihop nu, så kommer ingen liten mjuk mule komma och puffa på mig...

Så därför ler jag, fortsätter mitt liv, och låtsas att allt är bra, fast att jag innerst inne fortfarande är trasig i hjärtat.Jag saknar dig så mycket att det är svårt att andas...


Hur kan nån så liten äta så mkt? Hittills ...

mms_img52125 (MMS)

Hur kan nån så liten äta så mkt? Hittills idag har liten ätit 3 ägg, 2 mackor och en tallrik yoghurt... Dessutom har han druckit typ en liter mjölk. Och det är inte ens lunch än! Undrar vad vårat matkonto kommer ligga på när monstret blir tonåring, borde jag börja lägga undan pengar redan nu kanske?


Mammas hästkille <3

mms_img54600 (MMS)

Mammas hästkille <3


Min älskade pilgrim...

Jag saknar dig. Varje dag i resten av mitt liv kommer jag att sakna dig, men jag kommer också att minnas dig.

Alla glada stunder vi har haft, alla busgalopper i skogen. Alla träningar. Alla gånger jag gråtit mot din hals.

Jag minns inte alla dagar med dig, men jag minns dig, precis den du var.

Tack för att du fanns, tack för att du gjorde en liten, osäker flicka säker igen. Tack för allt.


Du finns i mitt hjärta älskling, och jag kommer sakna dig tills den dag vi är tillsammans igen. Tills dess får du bo i mitt hjärta och i mina minnen. 

Jag saknar dig så det gör ont...


ibland är det mys att vabba!

Har vabbat idag, liten Leo är fortfarande sjuk även om febern är borta. Sånna här dagar är rätt mysiga, när liten är för sjuk för att gå till dagis, men tillräcklig frisk för att inte vara superledsen hela tiden...

Så idag har vi myst i soffan, kollat film, ätit massa glass och kollat på bygget utanför fönstret...

Kärlek till mammas lilla älskling... Tänk att nån så liten kan göra en så glad i hjärtat....

Mattes fina!Fina Wancos resultat på 3års!

För alltid borta...

...men aldrig någonsin glömd.

Idag är det ett helt år sedan vi fick en akuttid på kliniken. Ett helt år sedan jag hörde veterinären säga orden ingen hästägare vill höra. "Det är dags att ge upp den här ponnyn nu Malin... Ibland gör man allt rätt, men så blir det fel ändå... tyvärr." Jag behöver bara blunda så hör jag dom orden igen, ekandes i huvudet.

Jag minns hur du gick rakt in i transporten. För trött och full av smärta för att bry dig om att ens protestera minsta lilla. Och hur jag då började gråta igen, för jag visste att det var dags att släppa taget, att det veterinären sa stämde...

Jag minns hur jag körde hem, med jonny på passagerarsätet och mamma i bilen bakom. Det var andra gången någonsin som jag körde transport helt själv.

Jag minns inte bilresan. Minns bara att vi plötsligt var hemma på stallplan igen. Minns hur jag lastade ur, du gick med snälla steg bredvid, precis som vanligt. Minns att tårarna då hade slutat rinna, men att vi bara hann in på stallplan innan vi träffade på en stallkompis som glatt frågade "hur gick det?".

Minns hur jag bröt ihop igen. Grät som en tok. Fick en kram av stallkompisarna... Ställde in dig i boxen och bara grät, grät och grät.

Exakt ett år sedan, och jag minns ångesten över att tiden för oss höll på att rinna ut.

Om en vecka, den 10e september, kommer du ha varit borta ett helt år.

Tiden läker ännu inga sår, jag vaknar fortfarande av mardrömmarna, drömmer om att du är nära. Ibland glömmer jag fortfarande bort mig själv, pratar om dig som om du fanns här. Hjärtat och livet känns fortfarande konstigt tomt, som om jag saknar en del av mig själv.

Ångest över att jag inte kunde rädda dig, att kärleken inte var tillräckligt stark för att hålla dig kvar i livet.

Jag vet att jag gjorde rätt, så varför, varför, varför känns det som om jag gjorde fel?!


Mattes fina bebis... Jag hoppas du har det bra i din himmel älskling...


Sitter hemma i soffan med en bra bok och s...

Sitter hemma i soffan med en bra bok och studsar ungefär en halvmeter rakt upp varje gång det blixtrar. Herrejääävlar vilket väder det är ute, verkligen spöregn och blixtrar som lyser upp hela rummet... Blir lite nojjig för stackars wanco men hoppas han har vett att stanna kvar i hagen iaf...


RSS 2.0