Igår var det vår och nu är det snö och sla...

mms_img61162 (MMS)

Igår var det vår och nu är det snö och slask ute igen. Hua.


Söndagsmys i stallet i fina vårvädret!

mms_img12674 (MMS)

Söndagsmys i stallet i fina vårvädret!


Barnvakt och utgång. Så varför är jag på v...

Barnvakt och utgång. Så varför är jag på väg hem till mina föräldrar redan? Jo för imorgon bitti väntas det barndop i örebro och vill inte sitta där asbakis. Så nu ska jag hem till mamma och pappa och nattäta semla! Woho på den.


Gooodis och smoothie i nacka forum, jam!

mms_img31969 (MMS)

Gooodis och smoothie i nacka forum, jam!


Olja i håret...

Sitter här mitt i natten med ricinolja i håret och nyfixade naglar... Sov i princip bort hela dagen så jag är inte det minsta trött nu, vilket inte är så konstigt...

Har mått skit senaste veckan, och på psykiska måendet så har jag även huvudvärken från helvetet.... Har lite dåligt samvete för den stackars hästen som har fått stå 4 dagar den här veckan, eftersom både medryttaren och jag är sjuka...

Imorgon skulle jag egentligen ridit lektion, hade sett fram emot det som tusan men mår alldeles för dåligt för det... Ev kunde tränaren rida wanco ifall hon hinner, så håll tummarna för det!

ajja, nu ska jag hoppa in i duschen och skölja ur snuskoljan... Natti natti!

Man skulle kunna tro att jag ställt upp i ...

mms_img14075 (MMS)

Man skulle kunna tro att jag ställt upp i antikrundan med ett sällsynt objekt men nej, jag är bara nere i tvättstugan och tvättar... Eftersom maskinen är från 1857 så kommer det ta hela dagen att tvätta. Jippie!


Precis solat på bästa solariet på söder! G...

mms_img58758 (MMS)

Precis solat på bästa solariet på söder! Galet skönt att ligga i värmen och bara dreggla sig bort! Rekommenderas starkt sånna här äckliga slask vinterdagar!


Har äntligen fått ut den sabla tovan ur hå...

mms_img16853 (MMS)

Har äntligen fått ut den sabla tovan ur håret och lyckats få in ricinoljan, vilket inte är världens lättaste då den har ungefär samma konsistens som sirap... Har fått tipset om att använda ricinolja i håret av en kund till mig som har testat och fått superfint hår! Ricinolja är egentligen till för att rensa ut magen inför operationer, eller vid förstoppning, men jag ska alltså inte äta oljan utan ha den i håret! Ricinolja i håret ger tjockare, starkare hår som växer upp till fem ggr fortare än normalt... Man har i oljan 30-45 min i hårbotten 3-4 dagar i veckan. Enda nackdelen är att man kan få mjäll av oljan... Därför är det viktigt att skölja ur oljan ordentligt med dubbla schampooneringar.... Sååå vem vill testa med mig?


Idag börjar jag med att testa ricinolja i ...

mms_img42113 (MMS)

Idag börjar jag med att testa ricinolja i håret! Ska tydligen göra underverk med håret, vilket verkligen behövs med mitt svinto till hår (jepp det är en tova på bilden, hela mitt hår är ett fågelbo...) så håll tummarna så håller jag er uppdaterade om hur det går!


Lämna barn på dagis borde vara ett galet v...

Lämna barn på dagis borde vara ett galet välbetalt jobb med tanke på hur jäklaa jobbigt det är och hur mkt det tar på psyket!


Fina nyklippta killen!

mms_img27694 (MMS)

Fina nyklippta killen!


Muskler!

Igår när jag var ute i stallet så insåg jag ju att liten W faktiskt håller på att få tillbaka sina muskler! Har inte kollat på han ordentligt på flera veckor känns det som, han går ju täckad dygnet runt och när man tar av täcket är det ju lixom för att slänga på sadeln... Och sen så blir man ju lite lätt hemmablind...

Men igår när kära Tina red (jäkla skit att jag inte fick några bilder!) såg jag ju att en del muskler har kommit på plats! woho på den!

Nu ska bara galoppen sitta igen också och sen är det träna, träna, träna som gäller!


Lekte ponnyridning idag ute i stallet med ...

Lekte ponnyridning idag ute i stallet med tina och anglica men självklart dog kameran så jag fick inga bilder alls! Morr! Kul var det iaf, och wanco skötte sig exemplariskt och båda två satt kvar! Woho på den lixom!


Barnet är lämnad på dagis, och jag sitter ...

Barnet är lämnad på dagis, och jag sitter hemma med halsont och feber... Woho vilken bra start på veckan!


Hästmänniskor är knäppa, befinner sig glad...

Hästmänniskor är knäppa, befinner sig gladeligen i ett stall halv tio på söndagmorgon för fika och hagbygge, och när dom väl kommer hem vid halv 4 så är dom helt slut och helt nöjda in i själen... Eller så är det bara jag som är knasig...


Kan någon snälla förklara för mig varför a...

Kan någon snälla förklara för mig varför alla deltagare i mellon har så tråkiga kläder? Var det jag som skulle stå på scen inför halva sveriges befolkning hade jag garanterat letat upp en riktigt ball galaklänning! Ingen konstig kroppstrumpa och inga jeans! Klä er snyggt för tusan snälla kändissverige!


Sonja aldens låt ''i din himmel'' är galet...

Sonja aldens låt ''i din himmel'' är galet vacker.... Sitter och bölar i soffan, och tänker på min vackraste i himlen... Usch vilken blödis jag är!


Sitter ensam och kollar melodifestivalen s...

mms_img42192 (MMS)

Sitter ensam och kollar melodifestivalen som en liten minitant. Dissad av alla, men who fuckin cares? Mello äger!


Morgonfodring i stallet... Helt ensam, häs...

mms_img14510 (MMS)

Morgonfodring i stallet... Helt ensam, hästarna tuggar hö, fåglarna kvittrar och jag äter frukost i snön... Det här är mitt liv och jag älskar det!


Finns inga dåliga väder enligt en 2åring, ...

mms_img73161 (MMS)

Finns inga dåliga väder enligt en 2åring, så trots att det är galet kallt får man vackert vara ute och leka i klätterställningen.... Tänk om det ändå kunde bli mode med overaller för vuxna....


Är helt gaaaalet sugen på semlor precis he...

mms_img28170 (MMS)

Är helt gaaaalet sugen på semlor precis hela tiden! Har ätit typ 2 om dagen, så innan februari är slut kommer jag säkert att rulla fram, men orkar inte bry mig, för är magen glad är människan glad!


saknar värmen!

åååh vad jag längtar tillbaka till Thailand! Särskilt dagar som dessa, när det är -16 grader ute och man ska dra overallbarn till dagis i nysnö i uppförsbacke...


Äntligen är dagen slut, och likaså arbetsp...

Äntligen är dagen slut, och likaså arbetspasset! Lyckades dock ragga upp en ev medryttare till liten w på kvantum, gav dom mitt nr iaf så får se om dom hör av sig!


Provlämnat barnet på nya dagisen (gick jät...

Provlämnat barnet på nya dagisen (gick jättebra) och är nu helt ensam hemma för första gången på över en månad... Känns skumt. Galet skönt iofs, men tyst och konstigt...


Varit duktig idag!

Och mejlat in bilder på leos ärr till försäkringsbolaget! Var över ett år sedan nu som liten trillade in i vardagsrumsbordet av glas och slog upp vääärsta såret på näsan. Hua, det var hemskt. Men han är galet söt ändå, min liten...

Men vore skönt att få ersättning, för om ärret är nått som liten stör sig på i vuxen ålder, så finns pengar att fixa till det för...

Ärret sitter alltså på näsan och går från ögovrå till ögonvrå... Galet svårt att få med på bild dock, för blixten tar bort allt som syns ju!


3e dagen inskolning på leos nya dagis och ...

3e dagen inskolning på leos nya dagis och det går kanonbra! Idag har han till och med sovit en timme helt själv medan jag drack kaffe, imorgon är det dags att försöka lämna det lilla monstret nån timme, så håll tummarna då för att allt går bra! Ikväll blir det jobb för min del, skittrist men jobba bör man annars dör man så det är bara att le och se glad ut!


RSS 2.0