Lokalletning!

Fortsätter leta lokal i hägersten att hyra för att kunna fortsätta med mitt älskade jobb, men tusan vad svårt det är! Allt är antingen svindyrt eller för stort... Ajja nu väntar sängen, letningen får fortsätta imorgon...


Matmässan och instagram!

Är på matmässan med finaste anna (och jonny är med, men honom har jag tappat bort nånstans på vägen...) har iaf skaffat instagram nu, som vanligt är jag hundra år efter alla andra... Malinsnaglar heter jag där iaf!


Snygga helgnaglar!


Jobb!

Äntligen fredag! Det betyder jobb jobb och mer jobb för mig!


Nu ger jag upp!

Och börjar använda mina älskade vinterjackor! Skitsamma att jag kommer se dum ut (snön har ju inte ens kommit!) jag hatar att frysa och därför blir det drastiska metoder för att slippa göra detta! Punkt slut!


Tvärbanan är ett "gratis" nöje!

Har precis roat mig med att åka tvärbana 2 stationer med liten leo, och nu leker vi båt i gröndalsparken som har blivit jättefint upprustad och inte alls ser ut som den gjorde för 18 år sedan, då jag bodde här... Tänk att det kan vara så kul att åka tvärbana och gå till en ny lekpark när man är 3 år gammal! Gratisnöjen är roliga för alla och behöver inte vara så krångliga. Museum och lekland i all ära - men det här är minst lika roligt!


Fransar!

Nu är jag fast! Fransförlängning är grymt! Tack duktiga Mirelle!


RSS 2.0