Nailsen!

Fina naglarna!


helgmys

Försökte ladda upp dessa från ajjfånen i helgen men det ville sig icke (ska inte den telefonen kunna typ allt?!)
 
Hade iaf lite helgmys hemma med mina fina killar, och avslutade mysmiddagen med chokladfondue! Tyvärr är inte Leo så förtjust i frukt, och när vi doppade de frukter han faktiskt äter (banan, äpple, päron) i chokladen så blev han misstänksam och vägrade smaka.
 
Så vad doppade lilla herrn i chokladen? Jo - Choklad!
 
Jag gjorde bitar till honom av marabou, som han sedan stack på sin pinne och glatt doppade ner i den smälta chokladen!
 
Alla sätt är bra, utom de dåliga, right?!
 
 

Höstnaglar!

Idag fick jag vara nagelmodell åt världens bästa Natta som precis utbildat sig inom Magnetic. För er som inte vet vad det är så är det ett gelemärke som mest inriktar sig på tävlingsnaglar, dvs det ska helst se helt craaazy och onaturligt ut. Dock gjorde vi inget skumt idag utan Natta ville bara testa materialet (hon är utbildad sedan tidigare inom LE och EZNails)
 
Blev riktigt nöjd, men ni som känner mig vet ju att jag HATAR vit fransk manikyr.... Det kan vara så satans snyggt på alla andra, men på mig ser det bara tråkigt ut... Så efter att Natta fotat sina bilder så dekorerade hon lila glitterblommor och la massa stenar på naglarna (bild på g). Mkt mera Malin!
 
För er som är nyfika finns en sida på FB - Nails by Nazza
 
Natta är grymt duktig på att dekorera (oh yes, jag är galet avis!) och älskar att göra nya saker.
 
Innan nagelfix hade vi mysfika och jag pussade massa på hennes bebis Oliver som bara är 6 månader. Lilla pluttis... sjukt mys och tack Natta för de fina naglarna!
 

Tror ni jag saknar detta?!


Tyst!

Har varit tyst nu igen... Hm, helt enkelt inte haft tid att skriva!

Dessutom händer det inte så mkt just nu...

Jobb, dagishämtning och kaffedrickande är ju inte direkt spännande...

Men ni glömmer väl inte att kolla in followma.blogg.se?

Puss!


Nya nails!

Fixat mina egna nails nu, tjejen på cafeet vid salongen kallade dom för klor, men själv tycker jag att spetsiga naglar är galet snyggt! Vad tycker DU?


tror ni jag saknar hästeriet?

Sitter här och tänker tillbaka på alla fina minnen jag har, med både pilen och wanco. Pilen var ju mitt livs största kärlek, min ponnyprins, mitt allt, och vi hade så jäääkla kul ihop när vi rejsade runt i skogen, plockade blåbär och hoppade... men liten fjollig wanco med fina steget - där har jag mest fina dressyrminnen!

kör en liten bildbomb på ridbilder - enjoy!

 


hur tusan gick det här till?

Helt plötsligt har jag typ 200 besökare och 10 nya kommentarer! WTF?! självklart blir man ju aaasglad, men va tusan hände egentligen? nån snäll jäkel som länkat?


RSS 2.0