Nu är julen slut! Då får man äta upp peppa...

mms_img12948 (MMS)

Nu är julen slut! Då får man äta upp pepparkakshuset, jam!


God jul allihopa!

mms_img46033 (MMS)

God jul allihopa!


Börjar bli galet irriterad på att det bara...

Börjar bli galet irriterad på att det bara regnar hela tiden... Jag vill ju ha massvis med fin, fluffig, vit snö! Inte blött och lerigt slask!


SMS-inlägg

mms_img69453 (MMS)


SMS-inlägg

mms_img69451 (MMS)


SMS-inlägg

mms_img69449 (MMS)


SMS-inlägg

mms_img69447 (MMS)


Naglar!

mms_img69444 (MMS)

Naglar!


Folk handlar mat som att det inte finns nå...

Folk handlar mat som att det inte finns någon morgondag... Börjar seriöst undra om folk började spara pengar redan i somras för att ha råd med all julmat?


Har precis kollat breaking dawn med anna. ...

Har precis kollat breaking dawn med anna. Galet kär i hela storyn men i mitt tycke innehöll filmen för mkt bråk och alldeles för lite snusk!


Leo är helt lycklig över att qarma är här ...

mms_img16147 (MMS)

Leo är helt lycklig över att qarma är här idag och nu ligger båda två hopknorvade på min vinterjacka i fåtöljen... Sötnosar


Tack gode gud för meckar-micke som ger mig...

mms_img44594 (MMS)

Tack gode gud för meckar-micke som ger mig sovmorgon!


Morgonfodring i stallet 4e dec, ingen snö ...

Morgonfodring i stallet 4e dec, ingen snö i sikte, 5 plusgrader och duggregn. Känns sådär faktiskt...


sötunge!

Shit vad jag är dålig på att uppdatera! Men det beror mest på att jag numera är tillbaka på jobbet, och dessutom försöker hitta tillbaka till mitt liv igen, med allt vad det innebär.

Men igår red jag iaf lektion på wanco för tessan. Gick väl sådär om jag ska vara helt ärlig men jag är galet stolt över mig själv att jag faktiskt har kommit igång och börjat rida lektion igen, det var helt sjukt länge sen! Och jag som dessutom HATAR att folk tittar på mig när jag rider, hade ångest hela natten innan lektionen. Men tessan är så sjukt bra att rida för, så nu jäklar ska jag komma igång igen och åtminstonde försöka rida lektion en gång i veckan.

Tessan ska dessutom hjälpa mig med att hoppa wanco. Jag känner själv att jag är alldeles för osäker och oerfaren för att kunna lära liten vinglig unghäst med hoppningen, men Tessan är ju duktig så det ska bli superkul!

ajja, nu har jag iaf kommit hem från jobbet, och satte mig vid datorn för att leta upp lite bilder på leo för att kunna ha till div. olika julklappar... och hittade en så galen söt bild på han! Mammas lilla gullunge! Kärlek!


RSS 2.0