Första dagen på semestern, solen skiner oc...

Första dagen på semestern, solen skiner och jag har varit vaken sen halv 6 för att hinna släppa ut hästarna innan dagislämning och plugg. Slipper iaf jobbet nu i 3 underbara semesterveckor, och helt plötsligt blev livet lite roligare att leva!


Bakis och trött som ett as, men hästarna m...

Bakis och trött som ett as, men hästarna måste ju ha mat iaf, så nu är jag ute i stallet och ska snart bege mig vidare till jobbet. Hoppas på att det är lite folk idag så att det finns nått att göra, sååå segt att jobba långa pass när det är stendött på jobbet...


Firat midsommar nere i aspuddsparken med d...

mms_img62920 (MMS)

Firat midsommar nere i aspuddsparken med dricka och grillning, liten leo överlycklig och sprang runt som en liten duracellkanin, vilket resulterade att han totaldäckade i vagnen. Vi ''vuxna'' sitter kvar och dricker och snackar skit ;-)


Svalorna i wancos box har fått bebisar. Så...

mms_img52777 (MMS)

Svalorna i wancos box har fått bebisar. Så galet söta, helt duniga och mysiga... Vill egentligen bara ta med dom hem och pussa på dom!


Och regnet det bara öste ner, tjohej!

Har fortfarande galet ont i ryggen, men kommer iaf upp ur sängen nu för egen maskin, alltid nått! Rätt skönt att jag lyckades matcha ryggontet med värdelöst regnväder iaf, så slipper jag dåligt samvete för att bara sitta inne och glo....

Saknar mina fina nageltjejor massa, men har 2 kunder hemma den här veckan, och är rätt tacksam över att det inte är skola den här veckan, för att åka tunnelbana med min rygg hade aldrig, aldrig, aldrig funkat...

Har egentligen nada att uppdatera om, sitter bara och väntar på min nagelkund och har nada att göra... suck.


Nyfriserad leo är jättetrött efter dagis...

mms_img32509 (MMS)

Nyfriserad leo är jättetrött efter dagis...


Lyckades vrida till ryggen imorse när jag ...

mms_img67552 (MMS)

Lyckades vrida till ryggen imorse när jag lyfte leo, så nu har jag galet ont och ligger i sängen och tycker synd om mig själv. Kan knappt gå på toa utan hjälp, skitsegt! Och jag som hade massvis planerat för dagen, bla städning, ett besök i liljeholmen, ridning på lånad häst och frisörbesök med leo. Kunde inte göra ett skit. Jonny fick ta med leo till frissan och jag ligger ensam kvar hemma. Värdelöst! Finaste anna tittade iaf förbi en snabbis och underhöll mig en timma innan hon var tvungen att cykla hem igen i spöregnet. Hatar min rygg just nu! Är för fasen bara 23 jag borde inte ha ryggproblem än på minst 40 år!


Har blivit galet dålig på att blogga men d...

Har blivit galet dålig på att blogga men det beror mest på att det inte händer så mkt just nu. Wanco står fortfarande på boxvila, jag jobbar och fixar naglar och umgås med min fina familj. Galet mys men mindre kul att läsa om :-P därav bloggtorka. Försöker lägga upp lite nagelbilder när kan gör nått kul dock. Och kom ihåg - denna månad kostar det bara 250 kr att fixa naglarna hos mig!


Suttit och nagelfixat såhär mitt i natten ...

mms_img70358 (MMS)

Suttit och nagelfixat såhär mitt i natten på finaste anna. Blev svart glitter med silver chanelmärken. Galet snyggt!


Mammas snälla kille som följer med och mor...

mms_img74495 (MMS)

Mammas snälla kille som följer med och morgonfodrar! Vi har stått och sjungit för wanco (imse vimse och blinka lilla stjärna) till leos stora förtjusning. Nu ska vi bara städa i stallet innan det bär av hemåt igen!


Fixat sommarnaglar på snälla emmi som stäl...

mms_img63167 (MMS)

Fixat sommarnaglar på snälla emmi som ställde upp som modell! Fransk manikyr med vitt glitter och turkosa blommor, supersnyggt!


bah.

Nu ska min Anna lämna mig igen. Bajs på det... Kommer vara all alone här hemma, och jag som är ledig hela helgen och allt! Dumma henne.

Står och väntar på tuben som ska ta mig ti...

Står och väntar på tuben som ska ta mig till skolan.... Bara en och en halv vecka kvar nu, kommer bli skittrist att säga hej då till mina underbara nageltjejer och till salongen. Jag trivs ju så jäkla bra!


Imorgon är det skola igen!

Och jag är galet lycklig över det! Att börja utbilda mig till nagelterapeut var nog en jäkligt bra idé, för det är tveksamt om jag någonsin gjort nått roligare i mitt liv!




Äntligen!

Är min finaste Anna hemma igen! Kvällen tillbringades på balkongen med massa kaffe och skitsnack, supermys väder var det också.

Snälla Jonny gick iväg och köpte pizza till mig. Galet uppskattat efter en pissjobbig arbetsdag...

Mer spännande än såhär blir nog inte mitt inlägg tyvärr, är sjukt trött, och har sån tur att jag har barnvakt inatt (tack tack tack snälla mamma!), så nu ska jag gå och sova, och imorgon är det sooooovmorgon innan ännu en supervarm och svettig dag på jobbet väntar.

Natti natt


På arlanda för att hämta hem min älskade a...

På arlanda för att hämta hem min älskade annapanna! Varit en hemsk vecka utan henne!


Ånger...

Hur kan man ångra ett beslut varje dag, varje timme, varje minut, som man vet var rätt?


Saknar dig mer än jag tror att någon förstår...


Galet kär i mina nya skor!

mms_img45958 (MMS)

Galet kär i mina nya skor!


Blir galen!

Det är inte jag som är sämst på att blogga, det är bloggen och min fon som inte vill vara kompisar! Har ju inte längre något trådlöst internet hemma, så datanördar mest från fonen. Men nix, nu vill det sig inte längre så då blir allt skit...

Ajja, helgen har iaf varit rånajs, var en sväng i örebro och shoppade och träffade släktens tjejor, massa mys, och så fick Leo lite fina nya sommarkläder och jag hittade 2(!) långklänningar som jag blev galet kär i.

Sedan har vi städat här hemma, varit på ikea med resten av södra stockholms befolkning, och så har jag fått öva på att fixa naglarna på en nagelbitare, för snälla Tina ställde nämligen upp som modell.

Dessutom har jag fixat naglarna på mig själv. Blev sådär om jag ska vara ärlig, det är sanslöst svårt att göra snyggt på sig själv, allt blir ju åt fel håll! Men antar att det kommer sen när jag är "mer varm i kläderna".

Idag har jag jobbat, jobbat, jobbat. Trist och gaaalet varmt eftersom vi inte har nån AC vid kassorna. Står små fläktar vid kassorna, men dom får jag bara nackspärr av så jag valde att sitta och svettas sönder ist. Satte mig på balkongen och andades när jag kom hem istället, drack kaffe, läste min bok och längtade efter lite Anna sällskap.

så. Uppdatering klar. Nu ska jag försöka få bloggen och mobilen är bli kompisar igen, och lyckas jag inte på 5 min så går jag och lägger mig ist.

gonatt.


Kom hem nu!


Klar med mitt första set! Sjukt nöjd med m...

mms_img60944 (MMS)

Klar med mitt första set! Sjukt nöjd med mig själv!


Uppe med tuppen för att skjutsa anna och e...

mms_img44687 (MMS)

Uppe med tuppen för att skjutsa anna och emilia till arlanda. Galet skönt att det är ljust ute!


Mot sängen!

Ska snart gå och sova i 5 härliga timmar innan jag ska gå upp och skjutsa ut finaste Anna och Emilia till arlanda. Dom små lyllosgrisarna ska nämligen till grekland i en hel vecka.

Själv har jag ångest. Vad tusan ska jag roa mig med en hel vecka när min finaste är bortrest? Buhu.

Stackars liten wanco som måste stå inne i ...

mms_img72396 (MMS)

Stackars liten wanco som måste stå inne i tråkiga boxen fast att solen lyser ute....


Vin med anna på balkongen! Grymt mys och s...

mms_img14182 (MMS)

Vin med anna på balkongen! Grymt mys och superhärligt väder!


Say hello to my little friend - åke!

mms_img14180 (MMS)

Say hello to my little friend - åke!


RSS 2.0