Fortfarande galet sjuk och rör mig i princ...

Fortfarande galet sjuk och rör mig i princip bara mellan sängen och soffan... Så glad att jag har världens bästa medis som sköter om wanco iaf, så jag slipper ha dåligt samvete för hästen, det är såååå skönt, hon är verkligen guld värd!


Fått en ny läkartid idag eftersom jag spyr...

Fått en ny läkartid idag eftersom jag spyr lr svimmar varje gång jag typ rör mig... Håll tummarna nu för att dom skriver ut nått jäkla dunderpreparat så jag blir frisk fort!


sååå trött nu!

På att vara sjuk! Imorgon blir det till att ringa vårdcentralen igen, jag måste få nått smärtstillande! Har så fruktansvärt ont i ansiktet att jag varken kan sova eller äta utan starka värktabletter, och även då gör det pissont!

I still remember you...

Since you'll never be forgotten
I pledge to you today
A hallowed place within my heart
Is where you'll always stay.



bläsch.

Sjuk som en gris. Var hos läkaren igår och han konstaterade att jag har influensan.... Och menade på att jag kommer vara sjuk i minst en vecka till. Rumpa på det!

NEJ JAG VILL INTE!

Ska precis sätta mig och skicka iväg ett mail som kan förändra hela mitt liv. Jag vill inte - men jag måste... för allas bästa...

Ibland bara hatar jag vårdcentralen!

Fortfarande sjuk som ett as.... känner mig i princip påkörd, har ont i hela kroppen, kan inte ens ha vanliga strumpor på mig för resåren gör ont runt fotlederna...

Sååå. Måste försöka få tag på en läkare, för nu har jag varit dålig i över 10 dagar. Värdelöst!

Men ååååh vad vårdcentralen är värdelös! Telefontiden startade kl 8.... Jag tokringde redan från 07.55.... Alltså verkligen bara ringa, lägga på, ringa, lägga på osv. Mellan ungefär 07.59-08.09 så var det "tekniskt fel" på linjen.  08.10 var tiderna slut?

Pratade in på deras telefonsvarare och bad dom ringa upp, vilket de gjorde nyss (bara 2 timmar senare, woho!).

Och vet ni vad tanten på vårdcentralen säger? DOM HAR INGA LÄKARE OCH DÄRFÖR INGA AKUTTIDER!!!!!!!!

Kunde dom inte sagt det på sin fina telefonsvarare ist? Dock sa tanten i telefonen att jag kunde få en läkartid av henne, problemet var bara att det var 3 veckor tills denna läkartid.... neeej tack!

Så ikväll blir det till att sätta sig och ringa akutvårdcentralen för dom skulle tydligen ha läkare iaf... suck vad jag blir trött på det här!


Saknar dig...

Se mig vinka,
blunda så ser du,
jag lovar att jag ska vinka extra mycket
så du inte kan missta dig.

Var inte rädd. Jag mår bra,
jag lever i ditt hjärta.
Jag ser och jag älskar,
visst känner du min kärlek?

Överallt där du är, finns jag.
Överallt du går, går jag.
När du sover, sover jag bredvid.
Jag är aldrig ensam, aldrig går jag själv.

Fast mina fotavtryck inte syns, finns jag.
Fast min röst inte hörs ut, skrattar jag.
Fast mina armar inte kramar så det känns,
så visst kramar jag.

Vi syns igen det vet både du och jag.
Gråt inte, dina tårar faller till marken.
Skratta istället, jag vill se dej glad.
Livet är så mycket oändligare än du tror, lilla mamma.


Det går inte en enda dag utan att jag tänker på dig...


Bacardi och ööööl! Nu jävlar kör vi!

mms_img18679 (MMS)

Bacardi och ööööl! Nu jävlar kör vi!


Still sick...

Fortfarande hemma och sjuk, helt värdelöst! Liten Leo är också sjuk så vi är hemma allihopa, och snälla Jonny tar hand om oss. Är även hundvakt till fina qarma, som gärna hakar på och myser i sängen med alla sjuklingar, haha.

Så jag har det rätt bra ändå här hemma. Om jag bara slapp den förbannade jäkla slemhostan och febern så skulle det tillome vara riktigt lyxigt!

Idag ska jag iaf orka ta mig ut till liten W och ge honom hans 7årspresent. Gulliga medisen gav honom tårta igår, så han blev ordentligt firad trots att matte inte kom upp ur sängen!

Ingen ridning blir det dock (blir andfådd av promenaden mellan sängen och kylskåpet, och hostar söööönder), men tror jag ska longera lite om orken finns, eller kanske bara släppa han på volten så han får busa ifred.


Våfflor!

Jag fick ett våffeljärn i födelsedagspresent! Vem vill komma på våffelfest hos mig?!

Hemska människa!

Läste den här artikeln idag: http://www.friatider.se/inte-sa-konstigt-att-invandrare-valdtar .

Det är alltså en vänsterbrud som tycker att man inte ska utvisa invandrare som våldtar, eftersom det är våldtäktsmannen det är synd om.

Invandrare som våldtar är trasiga människor med mkt i bagaget. Enligt vänsterbruden ska man alltså klappa fint på stackars lilla våldtäktsmannen och känna medlidande. Hur man ska behandla våldtäktsoffret förtäljer inte historien...

INGEN som våldtar är väl frisk i huvudet? Men synd om? NEJ.

Släng ut de jävlarna, man får INTE bete sig hur som helst, inte här i Sverige iaf. Kommer man hit och våldtar, då förtjänar man tamigtusan att leva resten av sitt liv som förföljd i sitt hemland.

Att bli våldtagen är bland det värsta man kan råka ut för, och det har förstört määääängder med killar och tjejer (för ja, även killar kan bli våldtagna).

Jag tycker nog mest synd om den stackars lilla vänsterbruden, som antingen har missuppfattat hela världen eller som bara försöker få sina 15 minutes of fame... I vilket fall som. Tragiskt!

Grattis Wanco!



GRATTIS WANCO, 7 ÅR!!!!!


Sista kvällen som 23åring...

Jahopp, då var man snart ett år äldre och ett år klokare (?).

Imorgon så är det även liten Wancos 7årsdag... Lite kul ändå att vi fyller år på samma dag! Och herregud, det känns som igår när han kom till mig som liten pluttig 5åring... Kan inte fatta att det redan gått över 1,5 år!


Femårig liten Wanco i spöregn


Fjollig Wanco, första dagen på berga (precis suttit i 2 timmars bilkö...)


Wanco, mars 2012


Wanco, mars 2012


Feber och störiga grannar...

Dålig uppdatering pga mobilen är stendöd och jag är sjuk som ett as.

Så har bara varit hemma hela dagen och irriterat mig på grannen tvärsöver... Som envisas med att deras barn ska sova i vagnen i trappuppgången...

För er som inte vet så bor jag (och således även grannen) 3 trappor upp... Vagnen står alltså nere i entrén, och grannen sitter hemma i lägenheten och pillar naveln medan hennes ungar skriker sig blå där nere i entrén.

Ibland är jag galet sugen på att bara flytta ner ungen typ en trappa eller nått.... Bara för att jävlas.

ååååh va grinig jag blir när jag har feber. Men seriöst så har jag lessnat på mina grannar som alltid ställer ut skräp i trappen, alltid renoverar, och alltid skriker och leker med sina barn mitt i natten.....

Iiiiiiikea! Äntligen är nya diskmaskinen i...

mms_img58680 (MMS)

Iiiiiiikea! Äntligen är nya diskmaskinen inköpt nu ska vi bara få in skiten i bilen och ta oss hem också... Dagens lilla fynd blev en lila/rosa orkidee för 29 kr!


Biiiiilder!

Fina Tina följde med mig ut till stallet idag och tog massa fina bilder i vårsolen! Tänk så skönt det är att man kan rida i t-shirt fast att det bara är mars!

Jag vet att min sits är under all kritik, och att tyglarna blir långa, och att jag har handen för lågt och långt bak :P och att wanco går bakom lod nästan hela tiden. Men käääänslan, den finns där!










Beslutsångest!

Inom kort kommer jag behöva ta ett beslut som kommer att ändra mitt liv, förmodligen för alltid.

Jag vill inte, men det här börjar bli ohållbart....

Och mitt hjärta gråter redan. Faen vilken ångest!


Kvällens verk... Fotboll på tv så jag lekt...

mms_img37104 (MMS)

Kvällens verk... Fotboll på tv så jag lekte lite med naglarna... Ha lite överseende med att högerhanden inte blev lika bra och att min mobilkamera är värdelös!


I miss you...

Jag saknar dig, jag saknar känslan av att tillhöra ett team.

Jag saknar känslan av att alltid veta att du fanns där, alltid, oavsett.

Jag saknar känslan av att känna mig fullkomligt trygg. Att veta att du aldrig någonsin skulle göra nått dumt.

Jag saknar din lukt, jag saknar dina luddiga öron och din runda mage.

Jag saknar dig så det gör ont i hjärtat, varje dag, varje timme, varje minut, vareviga sekund.

Sorgen försvinner aldrig, blir aldrig mindre. Önskar så att jag kunde minnas dig och le, minnas alla fina stunder, titta på bilderna på oss och skratta åt våra knasigheter.

Men det enda jag känner när jag tänker på dig är saknad, och det värker i hjärtat att tänka på allt jag har förlorat.

Fan. Kan du inte bara komma tillbaka hit, till mig, så allt blir bra igen?


Ny frisyr!

Var ett tag sedan jag klippte liten men har inte fått kameran att samarbeta förän nu... såhär blev resultatet!


Ted gärdestad lookalike


Och buskille!

Visst blev han fin, mitt lilla monster?


Streck!

Jepp, jag är ju inte sååå hajj på att måla, men streck klarar jag rätt bra, enkelt och blir snyggt slutresultat!


Anna är som vanligt modell...


Nya bilder tack!

ååååh vad jag vill ha nya ridbilder på mig och liten W nu när det börjar bli fint väder! Satt igårkväll och kollade igenom datorn, och inser att de nyaste ridbilderna jag har på oss två (där jag faktiskt rider, och inte bara sitter på hästen rakt upp och ner) är ett helt år gamla!

Såååå trist... Någon som känner för att följa med till stallet och leka fotograf inom en snar framtid? Jag bjuder på kaffe och fika? (vilket erbjudande va?!)


Mars 2011...


Ääääälskar att det är vår och man kan sitt...

mms_img54349 (MMS)

Ääääälskar att det är vår och man kan sitta ute på balkongen och dricka morgonkaffe! (jepp, jag tog soooovmorgon idag)


Härliga, älskade måndag!

Måndagen började härligt nog med att jag försov mig. Har ett svagt minne av att jag gick upp och satte på meckar-micke till sonen och sedan totaltdäckade igen, men jag är inte heeeelt hundra, för det kan faktiskt ha varit sambon som satte på tvn innan han gick till jobbet...

Iaf, 45 minuter försenad flög jag upp ur sängen, slängde i ungen frukost (insåg sen att han hade ätit frukost redan, med sambon, en timme tidigare...) borstade issebissar (tänderna för alla er som är över 3 år) i rekordfart och insåg att jag skulle vara tvungen att vara lite olaglig och köra bilen över nybohovsbron (vadå bussfil?) och sen kom vi till dagis och jag inser att jag vara var 4 minuter sen... Mobilklockan går ju nämligen inte riktigt rätt... öhum.

Efter lilla morgonstressen åkte jag vidare till älskade annapanna som hade satt på kaffe (KÄRLEK till dig min pälsk!). Sen fastnade jag lixom hos henne i jättemånga timmar, och helt plötsligt var det dags att åka till kvantum (urk).

och nuuuu, efter avslutat jobbpass, när man trött i fötterna och lite lätt sonkad sådär, kommer man hem och inser att NEEEEEEJ SKIIIIT!

Det är fotboll på tv ikväll. Igen.

Tävling?

Funderar på att ha en liten tävling här men vet inte om jag har tillräckligt många läsare och vad man isf vill vinna... Antingen nageltävling, dvs man vinner ett nytt sett med naglar, eller en fyllning om man har fixade naglar sedan innan... Eller så kanske jag skulle göra nån hästtävvling? Har ju en hel del hästsaker som är oanvända och bara ligger, och dessutom en fet brodyrmaskin så man kan skriva hästens namn och annat skojj...

Vad vill ni stackare som läser min kära blogg ha för tävling? Häst, naglar eller någonting heeeelt annat? Tell me!

Jonny har gjort fint i leos rum medan vi v...

mms_img21575 (MMS)

Jonny har gjort fint i leos rum medan vi varit borta och lekt. Ny säng och möblerat om, blev superfint!


Mys i lekparken ute hos kusinen!

mms_img48256 (MMS)

Mys i lekparken ute hos kusinen!


Naglar!

Roar mig med att ladda upp lite nagelbilder såhär mitt i natten...


Åke, min snygga men lite läskiga modellhand. Första setet med naglar jag någonsin gjorde, och jääääklar vad tid det tog! Dessutom var Åke lite stel i vissa fingrar, och envisades med att tappa fingertopparna hela tiden, så tillslut drog jag av alla fingertoppar utom på ringfingret. Inte så snyggt och inte så realistiskt utan fingertoppar, men en sak mindre för mig att störa mig på!


Snälla Veronica ställde upp och var min första levande modell. Tror att det tog ca 5 timmar (inkl lunch) att göra dessa naglar, men jag blev faktiskt riktigt nöjd för det var bra nervöst!


Efter avklarad utbildning var det hem och plugga inför prov som gällde! Passade även på att leka loss ordentligt med färger, glitter och stickers! Superkul och riktigt fint!


Emmis snygga sommarnaglar! (första glitternaglarna jag gjorde!)


Veronica ställde än en gång upp som modell... Här är det svarta rocknaglar som gäller och dessutom har vi gjort en nagelplatteförlägning (dvs vi "döljer" hennes egna nagel och bygger sedan upp en ny nagelplatta med hjälp av färgad gele. Detta gör man tex på nagelbitare eller på folk med skadade naglar så att defekterna inte ska synas igenom på de slutgiltiga resultatet).


Lila glitter är riktigt snyggt! Här har jag gjort mina egna naglar, självklart med nagelplatteförlägning då jag är extrem nagelbitare och bara har nån cm egen nagel att fästa tipparna i själv... Men det kan man inte ana på den här bilden!


Anna har fått ställa upp varje gång jag vill lära mig nått nytt! Hon älskar lila glitter och HATAR den rosa färgade gelen, så att göra en nagelplatteförlägning eller dölja nån skavank är bara att fetglömma... Tur att man alltid kan sätta på stickers eller rita nått fint för att dölja klämmärken och liknande...


Mitt diplom! Nu är jag internationellt godkänd nagelterapeut enligt både sansa och sejf!


När man har kunder som är extrema nagelbitare får man ibland exprimentera lite för att få allt att se snyggt och proportionerligt ut... Här har jag gjort silverstreck under den franska manikyren för att dölja övergången mellan nagel och tipp...


Man lär sig något nytt varje dag! Här har jag exprimenterat med vattenmarmoreringar! Tidskrävande och kladdigt men gaaaalet kul!


Annas nyårsnaglar var inte så praktiska, men väldigt kul att göra!


Galet populär färg - Korall! Här är det Emelie som fått snygga naglar...


Avslutar med en sommarbild på mig själv... Rosa, rosa, rosa!


Nä nu ger jag upp! HJÄLP!

Okej, jag är oteknisk som en gammal tant och inser att jag behöver hjälp, för nu har jag verkligen, verkligen försökt få till skiten. Jag lyckas ju få upp min något risiga bild där längst upp, men den blir ju pytteliten! Hur får jag den sådär stor och fin så den täcker hela sidan! Råd mottages tacksamt och kan betalas med en kram!

Hjälp en gammal oteknisk 23-åring nu, snääääällla?

testar igen...


testar lite...


Ny header?

Sitter här på lördagskvällen och kan inte sova eftersom båda mina killar snarkar sönder hela sovrummet! Så försöker mig på att göra en ny header till bloggen då den förra försvann mystiskt (vilket är jäääävlig surt för den hade jag ju tillome betalat för att få fixad!)

såååå, wish me luck, ni lär ju märka om det kommer upp en ny snygg liten bild här över texten snart lr inte!

Finns inget jobbigare än att lämna superle...

Finns inget jobbigare än att lämna superledset barn på dagis. Fy faen va det skär i hjärtat varje morgon!


Marmorering!

mms_img40597 (MMS)

Marmorering!


Nagellek!

Sitter och leker med nagellack och försöker lära mig vattenmarmorering... För er som inte vet så är jag så oestetisk man kan bli, vilket inte går sådär jättebra ihop med att jag är nagelterapeut.

Jag kan göra vanliga saker och härma andra, men när jag ska komma på nått eget så tar det lixom stopp... Och rita - det kan jag icke. Tror ärligt att sonen faktiskt skulle kunna rita snyggare blommor än mig....

Men skitisamma för naglarna blir snygga och det finns massa snygga stickers och nu har jag ju upptäckt vattenmarmoreringen också. Kul, enkelt och blir galet snyggt!

Bild kommer snart, naglarna ska bara torka först!

Och ni - vet ni fördelen med marmorering? Det ska INTE se likadant ut på alla naglar, så man kan inte ens misslyckas!


Usch vad jag hatar att lämna på dagis på t...

Usch vad jag hatar att lämna på dagis på tisdagar när favvofröken är borta... Helt kaos och asledsen leo... Får verkligen anstränga mig för att inte springa tillbaka till dagis och hämta liten igen... Vet ju att han har det bra där och bara gråter när jag lämnar, men fy tusan vad det svider i mammahjärtat!


Tror liten har ärvt mammas långa ögonfrans...

mms_img55239 (MMS)

Tror liten har ärvt mammas långa ögonfransar ;-)


Hemma med stackars liten sjuk leo igen... ...

mms_img55237 (MMS)

Hemma med stackars liten sjuk leo igen... Så nu myser vi i soffan och tittar på bilar 2....


Månadens craving är jordgubbar! Lika bra d...

mms_img67059 (MMS)

Månadens craving är jordgubbar! Lika bra det med tanke på att jag åt hur mkt semlor som helst förra månaden, haha!


Jobbat hela helgen och imorgon fortsätter ...

Jobbat hela helgen och imorgon fortsätter det... Urp! Men nu är iaf dagens jobbpass över och det är dags att rulla hem... För en gångs skull är jag och jonny hemma samtidigt och ska äta middag ihop. Myspys!


RSS 2.0