åh så längesen!

Det var som jag skrev ett "riktigt" inlägg, och inte bara postade upp nått snabbt från mobilen!

Men har så himla mycket att göra just nu. Startade mitt eget företag för dryga 2 veckor sedan, och det rullar faktiskt! Inte så att jag har hunnit bli rik direkt, men sakta men säkert närmar jag mig mitt mål, att iaf kunna gå plusminus0 första 3 månaderna, för att därefter iallafall kunna sätta ett datum för uppsägning på ica!

Det är helt otroligt roligt att jobba på salong - och ett stort plus i kanten är ju att jag numera får sätta på mig mina egna kläder och gå till jobbet! Att gå upp på morgonen och få välja ut något fint, men lite accesoarer och snygga, högklackade skor till är världens bästa känsla!

Alla mina tidigare jobb (och även ett av de nuvarande) har ju haft "arbetsuniform" eller åtminstonde väldigt strikta klädregler. På ica får jag tex inte själv bestämma vilken färg strumporna, hårsnodden eller naglarna ska vara...

Men på salongen får jag klä mig precis hur jag vill, och ingen kan säga ett skit! Så en underbart lycklig malin lallar runt i växelvis långklänningar, knallrosa tröjor, jeansshorts och alltidalltidalltid högklackat till! Det är så kul att få göra sig fin och känna sig riktigt tjejig och snygg på jobbet!

Dessutom är jag helt kär i mina kollegor, salongen, kunderna och läget. Säkert kommer det komma dagar då man bara vill ligga kvar i sängen och dra täcket över huvudet igen, för det är jag helt övertygad om att även vi med drömjobb ska få ha rätt att känna, men just nu är det bara helt LOVLEY!

Nu ska jag passa på att njuta av friden, jag har vabbat hela dagen idag och det blir ganska så intensivt emellanåt... Barn som är sjuka vill sällan ligga i sängen och kolla film och äta glass (vilket är det enda jag vill göra när jag är sjuk!), utan tycker istället att det är skitkul att bygga kojor, gå ner och banta burkar, baka och leka med lera... Herregud vilken energi den ungen har!

Men nu sover monstret och jag ska njuuuuuta!

Gonatt alla!


Litet monster i thailand, 2 dagar efter sjukhusvistelse...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0